Πολιτική Απορρήτου 

Στο savidys.gr, αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της προστασίας των προσωπικών σας πληροφοριών και του απορρήτου σας. Αυτό το κείμενο περιγράφει πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας και κατά την αγορά προϊόντων από εμάς. Εξασφαλίζουμε ότι οι πληροφορίες που μας παρέχετε θα χρησιμοποιούνται μόνο σύμφωνα με αυτήν την πολιτική απορρήτου.

 

Συλλογή Πληροφοριών

Κατά την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας ή κατά την πραγματοποίηση αγορών, μπορεί να σας ζητηθούν προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα, η διεύθυνση email, η διεύθυνση αποστολής και ο αριθμός τηλεφώνου. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται με σκοπό τη διευκόλυνση της διαδικασίας αγορών σας και την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με την παραγγελία σας.

 

Χρήση Πληροφοριών

Οι πληροφορίες που μας παρέχετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκπλήρωση των παραγγελιών σας και την επικοινωνία μαζί σας σχετικά με τις αγορές σας. Δεν προωθούμε, πουλάμε ή μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

 

Προστασία Δεδομένων

Εφαρμόζουμε διάφορα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται σε ασφαλείς διακομιστές και διατηρούνται στην εμπιστευτικότητα.

 

Δικαιώματα Πρόσβασης και Τροποποίησης

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τις προσωπικές σας πληροφορίες που καταχωρούνται στο κατάστημά μας, καθώς και το δικαίωμα να διορθώσετε, να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε τις πληροφορίες αυτές.

 

Στο savidys.gr, συνεχίζουμε να βελτιώνουμε και να ενημερώνουμε την πολιτική απορρήτου μας για να διασφαλίσουμε ότι προστατεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες.

Powered & Protected by pAntz