ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

Δωρεάν εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Η επιχείρηση Savidys leather, στην προσπάθεια της να παρέχει πλήρη φροντίδα και εξυπηρέτηση στον πελάτη, εκτός από την ολοκληρωμένη κατασκευή, ραφή, και πώληση δερμάτινων μπουφάν και γούνας, υποστηρίζουν με άψογο service κάθε τους κομμάτι και προσφέρει την δυνατότητα : 

 ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 

 

Εκτός από την ποικιλία των δερματίνων ενδυμάτων που θα βρείτε στο κατάστημα μας, μπορείτε επίσης να τα προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.Έτσι, είναι δυνατή: 

  • η προσαρμογή του μεγέθους με βάση το δικό σας σωματότυπο
  • επιλογή μεταξύ των πολλών χρωμάτων και φυσικά όποια άλλη δυνατή αλλαγή που θα ικανοποιήσει το γούστο σας και θα εκφράζει την προσωπικότητά σας.
  • η προσθήκη ή αφαίρεση γούνας

 ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ – ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΕΙΣ  

Το κατάστημα μας  παρέχει εγγυημένο service και επιδιόρθωση, και έχει την δυνατότητα να το υποστηρίζει σωστά σε περίπτωση φυσιολογικών φθορών και ατυχιών που μπορεί να προκύψουν από σχισίματα γδαρσίματα κ.α  έτσι μπορείτε να εμπιστευθείτε το παλιό σας δερμάτινο μπουφάν ή γούνα, ώστε να γίνουν επιθυμητές αλλαγές που θα το κάνουν να φαίνεται ξανά νέο και μοντέρνο. Επίσης, αναλαμβάνουμε :  

  • αλλαγή φόδρας
  • επιδιόρθωση φθαρμένων δερμάτινων ρούχων
  • στένεμα-κόντεμα
  • αλλαγή φερμουάρ 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ – ΒΑΦΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 

Επειδή το δέρμα, όπως και η γούνα απαιτούν ιδιαίτερη περιποίηση και φροντίδα, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και τη βαφή των ρούχων σας. Με την απαραίτητη προσοχή τα ρούχα σας υποβάλλονται στις κατάλληλες διεργασίες από εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνίτες με σκοπό να ξαναδείχνουν φρέσκα και ανανεωμένα.

elta_courier_porta_porta Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα

ΔΕIΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ                                                                           Επιδιόρθωση τσέπης ανδρικού δερμάτινου

 

service leather jacket

 

 Επιδιόρθωση δερμάτινου μηχανής

 

service leather jacket

 

Επιδιόρθωση φθαρμένου μπουφάν δερματίνης

Βαφή δερμάτινου μπουφάν

Βαφή δερμάτινου μπουφάν

Τοπική βαφή δερμάτινου nubuck (σαμουά)

Βαφή καστώρ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΥ ΜΠΟΥΦΑΝ

Ανακυκλώστε το παλιό σας δερμάτινο επιλέγοντας απο την συλλογή μας ένα καινούριο μοντέρνο και κομψό και κερδίστε έκπτωση 10%

SAVIDYS LEATHER

Δείτε παρακάτω τη συλλογή από γυναικεία και ανδρικά δερμάτινα μπουφάν και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει για να καλύψει κάθε σας ανάγκη για προσεγμένη και δυναμική εμφάνιση

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ

Γυναικεία δερμάτινα μπουφάν εκπληκτικής ποιότητας σε σχέδια & χρώματα που εκφράζουν την προσωπικότητα σας! Ανακαλύψτε δερμάτινα μπουφάν, ζακέτες, biker, σακάκια,γουνάκια και μουτόν από πρώτης ποιότητος γνήσια δέρματα

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

Μοναδικά ανδρικά δερμάτινα μπουφάν υψηλής ποιότητας σε πολλά σχέδια για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει! Ανακαλύψτε δερμάτινα σακάκια, jacket, biker, perfecto, δερμάτινα γιλέκα και ανδρικά μουτόν σε διάφορα χρώματα.

Powered & Protected by pAntz