ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Όραμα. Τεχνογνωσία. Δημιουργικότητα στο χώρο της μόδας του χειροποίητου δερμάτινου ενδύματος. Ο εναρμονισμός των στοιχείων αυτών οδήγησε τον Ιωάννη Σαββίδη το 1986 στην ίδρυση της βιοτεχνίας δερμάτινων ρούχων και γουναρικών SAVIDYS Leather furs, καθώς και στην δημιουργία ιδιαίτερης και ξεχωριστής συλλογής κομματιών. Από τότε, καθημερινά ράβονται με αγάπη και φροντίδα δερμάτινα μπουφάν  από υλικά επιλεγμένα με πολλή προσοχή, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Άριστης ποιότητας δέρματα, σε ποικίλα χρώματα αλλά και εξαιρετικές γούνες συνθέτουν όμορφα, καλαίσθητα και κομψά μοντέλα. Κομμάτια κλασικά, που αγαπήθηκαν, φορέθηκαν και φοριούνται εδώ και χρόνια όπως επίσης και νέα, σύγχρονα, υπόσχονται να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και να προσαρμοστούν στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Ωστόσο, το στυλ και την καλή ποιότητα συμπληρώνουν οι προσιτές τιμές και όλα αυτά είναι πού μετά από 35 χρόνια μιλάμε πλέον για καταξίωση  αποδοχή και εμπιστοσύνη από μεγάλη μερίδα  αγαπητών και αφοσιωμένων πελατών που μας ενισχύει και τους ευχαριστούμε.

Όλα τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση ότι είναι γνήσια και έχουν παραχθεί  σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα δέρματα που χρησιμοποιούμε  είναι φυσικό προϊόν  και προέρχονται από ζώα που επιλέγονται για τη τροφή μας όπως αρνιά πρόβατα και μοσχάρια.
Τα ακατέργαστα δέρματα επεξεργάζονται από έμπειρος τεχνίτες σε βυρσοδεψία στη Θεσσαλονίκη με οικολογικά υλικά και όλα τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος.
Η ομάδα μας θα συνεχίσει να σχεδιάζει σύμφωνα με τις νέες τάσεις και θα παράγουμε Handmade in Greece επιλέγοντας τα καλύτερα ποιοτικά υλικά για να νιώθετε άνεση ασφάλεια και σιγουριά.

 

 

Διαλέξτε το καινούργιο σας δερμάτινο μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε γνήσια ανδρικά και γυναικεία δερμάτινα μπουφάν που σχεδιάζουμε και παράγουμε εδώ και 35 χρόνια από πρώτης ποιότητας επιλεγμένα δέρματα με πολύ φροντίδα και προσοχή, τα διαθέτουμε από το κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, και on line ηλεκτρονικώς.

Στο κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να βρείτε όλες τις δημιουργίες που παράγονται στη βιοτεχνία μας. 

Powered & Protected by pAntz