Ο καιρός ζεσταίνει και σιγά-σιγά σκεφτόμαστε  για την αποθήκευση των χειμερινών δερματίνων μπουφάν. Πριν την αποθήκευση τους όμως είναι κατάλληλη στιγμή για να επιδιορθώσετε, καθαρίσετε ή να βάψετε το δερμάτινο μπουφάν σας ώστε να το διατηρηθεί σε άψογη κατάσταση για όταν το χρειαστείτε! Πως μπορεί να γίνει σωστά η επιδιόρθωση, ο καθαρισμός και η βαφή ;

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Με την σωστή συντήρηση ,επιδιόρθωση, καθαρισμός η βαφή, που θα κάνετε στο δερμάτινο μπουφάν, καστώρ, σαμουά η μουτόν θα του δώσετε χρόνο και ζωή και θα παραμείνει σαν καινούργιο.Ο καθαρισμός ενός δερμάτινου μπουφάν είναι πιο αποτελεσματικός όταν γίνεται έγκαιρα. Οι λεκέδες και η βρωμιά που παραμένουν για πολύ καιρό επάνω στα δερμάτινα μπουφάν καθαρίζουν πιο δύσκολα.Με τον καθαρισμό των δερμάτινων μπουφάν γίνεται συντήρηση, λίπανση και αναζωογόνηση του δέρματος.

ΒΑΦΗ

Μπορείτε να βάψετε το δερμάτινο σας αφού πρώτα επισκευάσετε και αντικαταστήσετε τα φθαρμένα κομμάτια και έτσι να το επαναφέρετε στην αρχική του κατάσταση.Σε ορισμένα δερμάτινα μπορείτε να αλλάξετε χρώμα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ 

Κατά την επιδιόρθωση μπορούμε να ενισχύσουμε σχισμένα και φθαρμένα σημεία.Υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουμε το μέγεθος να αντικαταστήσουμε ή να επισκευάσουμε τα χαλασμένα φερμουάρ και την φόδρα

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

 •Καλό είναι τα δερμάτινα να τα συντηρήσετε πριν την αποθήκευση τους.

•Αποθηκεύστε τα δερμάτινα  σε υφασμάτινες ή ειδικές θήκες.

•Κατά την αποθήκευση να αποφεύγετε την επαφή με άλλα ρούχα ειδικά όταν πρόκειται για ανοιχτόχρωμα δερμάτινα.

•Συνιστούμε τα δερμάτινα να τα αποθηκεύετε τοποθετημένα σε κρεμάστρες και σε χώρους ή ντουλάπες αεριζόμενες χωρίς υγρασία.

Τα ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ SAVIDYS αναλαμβάνουν το service όλων των δερμάτινων ειδών. Στην συντήρηση ,επιδιόρθωση, καθαρισμό η βαφή εφαρμόζουμε της πλέον σίγουρες και αποτελεσματικές μεθόδους σε λογικές τιμές.

Πλέον θα είστε ήσυχοι ότι το χειμώνα θα έχετε έτοιμο το αγαπημένο σας δερμάτινο μπουφάν.

Δείγματα επιδιόρθωσης καθαρισμού και βαφής εδώ

Powered & Protected by pAntz